Novamente unha aposta pola gastronomía, o turismo e os viños de
Rías Baixas en Barro, son os eixos da IV Edición de Barro de Tapas que
organiza a Asociación Cultural "Amigos da Fervenza da Barosa" de Barro
que terá lugar os próximos días 11, 12 e 13 de decembro en varios establecementos hostaleiros desta localidade da comarca de Pontevedra.
Cun prezo único e pechado de consumición (albariños DO Rías Baixas ou cervexa artesá de Barro) e tapa de 2,5 euros, a ruta busca a súa consolidación mantendo o prezo inicial desde a primeira edición e buscando calidade nas propostas presentadas polos hostaleiros locais.
Nesta edición o público actuará como xuíz e poderá votar e elixir a "mellor tapa polo xurado popular" e o xurado profesional composto polos membros de Galicia Gastro elixirá a "mellor tapa polo xurado profesional".
O público que participe na ruta e complete a mesma, selando en 6 locais, participará no sorteo de 1 cea para dúas persoas en calquera dos locais participantes da ruta, lotes de viños D.Ou. Rías Baixas das Adegas Tomada de Castro (Ribadumia), Adega Casaley (Barro), Adega Moraima (Barro) e Cabana dás Bolboretas (Barro), packs de cervexa Saramagal, e 6 vales de consumición nos locais participantes de 10 euros cada un.
Ademais programouse un amplo abanico de actividades, como o taller de pasta fresca que impartirá Francesco Iannelli, chef de Il Piccolo, distinguido como o mellor restaurante italiano en Europa. Tamén se aposta polo aceite elaborado en Galicia e os seus pans cunha cata na que participa Aceites Abril.
http://pontevedraviva.com/xeral/24480/arranca-nueva-edicion-barrodetapas/
Cun prezo único e pechado de consumición (albariños DO Rías Baixas ou cervexa artesá de Barro) e tapa de 2,5 euros, a ruta busca a súa consolidación mantendo o prezo inicial desde a primeira edición e buscando calidade nas propostas presentadas polos hostaleiros locais.
Nesta edición o público actuará como xuíz e poderá votar e elixir a "mellor tapa polo xurado popular" e o xurado profesional composto polos membros de Galicia Gastro elixirá a "mellor tapa polo xurado profesional".
O público que participe na ruta e complete a mesma, selando en 6 locais, participará no sorteo de 1 cea para dúas persoas en calquera dos locais participantes da ruta, lotes de viños D.Ou. Rías Baixas das Adegas Tomada de Castro (Ribadumia), Adega Casaley (Barro), Adega Moraima (Barro) e Cabana dás Bolboretas (Barro), packs de cervexa Saramagal, e 6 vales de consumición nos locais participantes de 10 euros cada un.
Ademais programouse un amplo abanico de actividades, como o taller de pasta fresca que impartirá Francesco Iannelli, chef de Il Piccolo, distinguido como o mellor restaurante italiano en Europa. Tamén se aposta polo aceite elaborado en Galicia e os seus pans cunha cata na que participa Aceites Abril.
No hay comentarios:
Publicar un comentario