A
ruta gastronómica e turística que se celebra en Barro ata o vindeiro
domingo día 24, Barro de Tapas, entra na súa recta final. Cunhas
previsións que xa foron superadas no transcurso da semana, os 16 locais
hosteleiros agardan esta fin de semana, a pesares das previsións
meteorolóxicas, completar esta segunda edición con un éxito tanto de
visitantes, participantes da ruta e tapas.
Hai que sinalar que o evento foi apoiado pola súa vertiente
dinamizadora do turismo, das empresas e da hostelería por distintas
administracións como a Axencia de Turismo de Galicia, Turismo Rías
Baixas da Deputación de Pontevedra, Concello de Barro ou a Denominación
de Orixe Rías Baixas.
Este Barro de Tapas, que está organizado pola Asociación Cultural
"Amigos da Fervenza da Barosa" de Barro, enmárcase dentro dunha serie de
actividades que dita asociación programou para o primeiro semestre do
2013.
Fruto das relacións coas empresas participantes, tanto hosteleiros
como adegas/cervexería a AC Fervenza da Barosa, acordou iniciar xunto a
Saramagal Cervexa Artesanal e a Asociación Galega de Cervexas Artesás, a
celebración na tempada de verán da "Barro-Fest" ou Festa da Cervexa
Artesán, que pretende reunir en Barro a distintas cervexerías
pertencentes a dita Asociación e a cervexeiros, turistas e veciños da
comarca.
viernes, 22 de marzo de 2013
New
Derradeiro fin de semana do Barro de Tapas, ruta gastronómica e turística en Barro.
XM de Voz de Barro
Voz de Barro. Mail: vozdebarro@gmail.com
xunta
Etiquetas:
albariño,
Amigos da Fervenza da Barosa,
barro,
Barro de Tapas,
cervexa,
deputación,
gastronomía,
Moraima,
riasbaixas,
saramagal,
xunta
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario